دیابتی‌ها بیشتر پیاز بخورند

پیازیک متخصص طب سنتی گفت: پیاز به عنوان یک آنتی بیوتیک قوی معروف است و علاوه بر خواص ضدباکتریایی، کاهش دهنده کلسترول و قندخون نیز به شمار می‌رود.

علی حسینی در گفت‌وگو با فارس در مورد خواص دارویی پیاز گفت: پیاز دارای انسولین گیاهی است و قندخون را کاهش می دهد به همین دلیل برای افراد دیابتی و با افزایش ترشح در صفرا یکی از خوراکی های مفید برای رفع سموم از بدن است.

وی ادامه داد: مصرف پیاز باعث نرم شدن سینه می شود و این گیاه درمانی ضدعفونی کننده و کاهنده سرفه و خلط آور است. همچنین گیاهی ادرارآور است و علاوه بر افزایش اشتها، گرفتگی های مجاری را از بین می برد.

این متخصص طب سنتی گفت: مصرف پیاز کلسترول خون را کاهش می دهد و در بین سبزیجات به عنوان یک آنتی‌بیوتیک قوی معروف است به طوری که مصرف خام آن، دهان را ضدعفونی می کند البته مصرف خام آن در افرادی که ترشح معده زیادی دارند یا مبتلا به سوزش مری هستند خوب نیست و باید پخته مصرف شود.

حسینی افزود: پیاز سنگ کلیه را خرد می کند و علاوه بر تحکیم لثه‌ها، کلسیم آن دندانها و استخوانها را تقویت می‌کند و از نرمی استخوان جلوگیری می‌کند.

وی ادامه داد: البته پیاز چون گرم است برای کسانی که طبع گرم دارند مضر است و زیاده روی در خوردن آن موجب سردرد می‌شود.

این متخصص طب سنتی گفت: پیاز عفونتهای مجاری تنفسی مانند ورم گلو، برونشیت و آسم را بهبود می بخشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code