خوراکیهای مفید ومضر دوران بارداری

دوران بارداری-باردارییک متخصص طب سنتی گفت: زنان باردار بهتر است از خوردن خوراکی‌های کافئین‌دار بپرهیزند و در مقابل کشمش، به، گلابی، سیب و انار مصرف کنند.علی حسینی در گفت‌وگو با فارس گفت: مادران باردار باید در مصرف کافئین احتیاط کنند در واقع نوشیدنی های کافئین دار مثل چای ، قهوه ونوشابه نباید مصرف شود.

وی ادامه داد: مصرف این مواد باعث تولد نوزاد کم وزن و نوزاد با عوارض عصبی می شود. حتی اگر دم کرده های گیاهی مانند چای نعناع یا گل گاو زبان به جای آن مصرف شود نیز ممکن است عوارضی مثل تهوع داشته باشد.

این متخصص طب سنتی گفت: شکلات نیز علاوه بر اینکه کافئین دارد ، حاوی تئوبرومید است که اثری شبیه کافئین دارد پس مصرف آن نیز باید محدود شود.

حسینی تصریح کرد: مواد قندی ساده در دوران بارداری باید به میزان کافی مصرف شود نه اینکه زیاده روی شود.

وی افزود: بهتر است از قندهای طبیعی استفاده شود مثلا عسل و شیره انگور توصیه می شود.

این متخصص طب سنتی گفت: از طرفی زنان باردار باید توصیه هایی را رعایت کنند تا دچار یبوست نشوند به همین دلیل بهتر است از ملین کننده‌هایی مانند تمبرهندی، گل قند، شیرخشت، ترنجبین همراه با گلاب استفاده شود.

وی افزود: زنان باردار در این دوره باید مصرف حبوباتی مثل نخود، لوبیا و کنجد را در برنامه غذایی کاهش دهند چون یبوست در این دوران به دلیل کاهش فعالیت فیزیکی و بزرگ شدن رحم و جنین رخ می دهد.

حسینی ادامه داد: مصرف مایعات زیاد ، غذاهای غنی از فیبر مثل سبزیجات خام ، میوه های خام و نانهای سبوس دار مانند سنگک و جو و همچنین مصرف آلو ، انجیر و دیگر خشکبار خیس خورده مفید است.

وی توصیه کرد: بهتر است زنان باردار نان تهیه شده را از گندم مرغوب و غذاهایی مانند سوپ و شوربا استفاده کنند.

این متخصص طب سنتی گفت: مصرف کشمش، به، گلابی، سیب و انار نیز در این دوران توصیه می شود.همچنین زنان باید از بلند کردن وسایل سنگین، عصبانیت و استرس در این دوران خودداری کنند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code