بهداشت و سلامت

فواید نخود / چاق کننده، رفع اخلاط بدن

فایده-نخود

به گزارش سلامتیسم، نخود از منظر طب سنتی در گروه حبوبات و غلات قرار می‌گیرد و دارای مزاج گرم و خشک است. البته مزاج نخود سبز، سرد و تر محسوب می‌شود. از مواد غذایی خاصی که مُصلح نخود هستند، می‌توان به این موارد اشاره کرد: زیره، شوید، سکنجبین ساده، گلنگبین. مُصلح‌های نخود سبز نیز شامل این موارد می‌شوند: آویشن، دارچین، …

بیشتر بخوانید »

شکلات و آجیل ممنوع / درد میگرن را تشدید می کنند

میگرن-شکلات-آجیل

یک متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب گفت: افرادی که مبتلا به سردردهای میگرنی هستند، شکلات و آجیل نخورند؛ چراکه این خوردنی‌ها این نوع سردرد را تشدید می‌کند. به گزارش ایسنا، دکتر مجید غفارپور در سمینار یک روزه سردرد گفت: نوع بروز سردرد در افراد متفاوت است، اما شایع‌ترین سردردها ابتدا سردردهای ناشی از اضطراب، استرس و فشارهای عصبی است که …

بیشتر بخوانید »

چهار مغز جادویی / آجیل هایی که سلامت قلب را تضمین می کنند

دانه-قلب

بر اساس شواهد پژوهش ها، آجیل و انواع آن یک انتخاب سالم برای حفظ سلامت است و بسیاری از مطالعات بالینی جدید نشان می دهند که اضافه کردن روزانه ۳۰ گرم آجیل به رژیم غذایی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا ۳۰ درصد کاهش می دهد. به گزارش آوای سلامت ، بهترین گزینه های آجیل که ارتقا دهنده …

بیشتر بخوانید »

اگر آسم دارید، از اینها اجتناب کنید / خوراکی هایی که نباید خورد

خوراکی-آسم

اگرچه قرار نیست با خوردن برخی از غذاهای خاص در صورت ابتلا به آسم، این بیماری بهبود یابد، اما شما می توانید با اجتناب از مصرف برخی اقلام غذایی حملات آسم را در خود کنترل و از آنها پیشگیری کنید. به گزارش آوای سلامت، واکنش های غذایی در افراد مختلف مبتلا به آسم متفاوت است اما به عنوان یک اصل …

بیشتر بخوانید »

خصوصیات شفابخش تمر هندی / سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید

تمر-هندی-خصوصیات-درمانی

میوه تمر هندی غنی از پروتئین، اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب ضروری و مواد معدنی است. به گزارش مهر، به گفته کارشناسان تمر هندی درمان خانگی مناسبی برای سوءهاضمه، عفونت های گلو، آرتروز و همچنین سرطان است. در ادامه به برخی از فواید متداول این میوه برای سلامت اشاره می شود. گلودرد: آب میوه تمر هندی به عنوان یک دهان شویه …

بیشتر بخوانید »

مصرف زیاد نمک یعنی سرطان معده / رژیم غذایی سالم داشته باشید

نمک-سرطان-معده

یک متخصص رادیوتراپی آنکولوژی، گفت: ارتباط نزدیکی بین مقدار مصرف نمک و تعداد افراد مبتلا به سرطان معده آشکار شده؛ به طوری که کاهش مصرف نمک، خطر شیوع سرطان معده را کاهش می دهد. دکتر پیام ایزدپناهی، با بیان اینکه سرطان معده جزو چهار سرطان پرخطر دنیا است، اظهار کرد: رژیم غذایی سرشار از مواد مغذی دارای میزان صحیح ویتامین …

بیشتر بخوانید »

فواید انگور از نگاه طب سنتی

هسته-انگور-خاصیت

انگور یکی از میوه‌هایی است که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد . انگور ممکن است با هسته یا بدون هسته (یا با هسته کوچک) باشد . معمولا بیشتر ما انگور بدون هسته را انتخاب می‌کنیم زیرا خوردن آن راحت‌تر است.اما اگر به‌سلامت خود اهمیت زیادی می‌دهید، بهتر است که انگور با هسته را انتخاب کنید. به گزارش روزنامه خراسان،به …

بیشتر بخوانید »

علایم بالا بودن سم در بدن را بشناسیم

سم-بدن

مشکلات گوارشی، بوی بد دهان، افزایش بیش از حد وزن و خواب طولانی از جمله علائم بالا بودن میزان سم در بدن است. به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، علائمی که نشان می دهد در بدن میزان زیادی سم وجود دارد به شرح ذیل است: ۱-مشکلات گوارشی: زمانی که میزان سم در بدن افزایش می …

بیشتر بخوانید »

مقصر اصلی اوتیسم را بشناسید

اوتیسم-عامل-پیدایش

محققین آمریکایی با انجام آزمایش بر روی سیستم ایمنی بدن متوجه شدند که مسدود شدن یک مولکول خاص در این ناحیه موجب اختلالات اوتیسم می شود. به گزارش خبرگزاری مهر، محققین دانشگاه «ورجینیا» و «ماساچوست» آمریکا بر این باور هستند که سیستم ایمنی بر روی رفتار اجتماعی گونه های مختلف از جمله موش ها تاثیر مستقیم دارد و نقص این …

بیشتر بخوانید »

ماهی را با روغن زیتون سرخ کنید تا خواص آن افزایش یابد

مطالعات نشان می دهد بهترین شیوه پخت ماهی، سرخ کردن آن در روغن زیتون خام و تصفیه نشده است. به گزارش مهر، به گفته محققان اسپانیایی، سرخ کردن ماهی در روغن زیتون خام موجب می شود روغن از لحاظ میزان اُمگا۳ غنی تر شود. به گفته محققان دانشگاه باسکیو اسپانیا، روغن سرخ شده در روغن زیتون فوق خام و آماده …

بیشتر بخوانید »