بهداشت و سلامت

ماهی چرب بخورید تا سرطان پروستات نگیرید

ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که باعث پیشگیری از سرطان پروستات می‌شود. محققان کشف کرده اند مصرف ماهی های چرب مثل ماهی آزاد، ماهی ساردین و ماکرو که سرشار از امگا ۳ است، خطر ابتلا به سرطان پروستات و رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهد. به گزارش دیلی میل، نتایج یک پژوهش نشان داد، مردانی …

بیشتر بخوانید »

زمان مناسب برای آموزش مسواک زدن به کودک

بسیاری از پدران و مادران را این سوال مشغول کرده است که از چند سالگی باید به مسواک زدن دندان های کودک بپردازیم. برخی معتقدند که مسواک زدن باید از زمانی آغاز شود که کودک شروع به مصرف غذا می کند. برخی می گویند همزمان با دندان در آوردن باید به مسواک زدن دندان آن ها بپردازیم. برای این که …

بیشتر بخوانید »

مصرف سوسیس و کالباس برای این بیماران ممنوع

افرادی که کلیه سنگ‌ساز دارند، سوسیس و کالباس نخورند متخصص طب سنتی اعلام کرد: بیمارانی که دچار سنگ کلیه هستند باید از مصرف گوشت گاو و گوساله، گوشت‌های مانده، ماهی شور، گوشت خشک‌شده، سوسیس و کالباس پرهیز کنند. مریم مقیمی در گفت‌وگو با فارس، گفت: همچنین بیمارانی که کلیه آنها سنگ‌ساز است نباید گوشت‌های فریز شده وارداتی، گوشت شکار، گوشت …

بیشتر بخوانید »

بیماری روحی عامل یک سوم سرطان‌های سینه

یک مشاور درمان سرطان پستان با بیان اینکه نقش همسران در بهبود بیماران سرطان پستان، حائز اهمیت است، گفت: روانشناسان نقش موثری در افزایش همدلی اطرافیان با بیماران سرطانی دارند. اکرم السادات سجادیان در گفت وگو با ایسنا گفت: ۳۰ تا ۴۰ درصد زنان مبتلا به سرطان پستان، دچار فشارهای عصبی و اختلالات روحی می شوند که نقش روانشناسان در …

بیشتر بخوانید »

دلایل تهوع بعد از خوردن ماهی

برخی افراد به‌دلیل طبع سرد ماهی، دچار تهوع پس از مصرف آن می‌شوند. به این گروه از افراد هم توصیه می‌شود گوشت ماهی را قبل از طبخ، با ادویه‌های گرمی مانند فلفل سیاه، زیره یا حتی زنجبیل کمی طعم‌دار کنند. دکتر سعید حسینی،متخصص صنایع غذایی و استاد دانشگاه علوم‌پزشکی تهران در هفته نامه سلامت نوشت: برخی افراد با خوردن انواع …

بیشتر بخوانید »

چطور از کپک زدن آبغوره جلوگیری کنیم؟

آبلیمو و آبغوره از آن دسته مواد غذایی است که اگر به درستی نگهداری نشود، خیلی زود کپک زده و غیرقابل استفاده می شود. کارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی، می گویند پس از این که آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه ریختید، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن، از …

بیشتر بخوانید »

علائم هشدار دهندۀ کم آب شدن بدن

کم شدن آب به علت از دست دادن آب بدن است. این حالت زمانی اتفاق می‌افتد که ما مقدار زیادی مایعات از دست می‌دهیم و به میزان کافی، آن مقدارِ از دست رفته را جبران نمی‌کنیم. به گزارش باشگاه خبرنگاران، هنگامی که بدن با کم آبی مواجه می شود علائمی بروز می کنند که دانستن آن ها می تواند به …

بیشتر بخوانید »

فواید و مضرات غذاهای تند و فلفل

غذاهای تند یکی از محبوب ترین غذاها در سراسر دنیا به حساب می‌‌آیند. فلفل طعم بسیار متفاوتی به غذاها می‌‌دهد. هر فرهنگی به تناسب خود، غذاهای پر ادویه و تندی دارد که خوردن آنها هرازچند گاهی بسیار لذت بخش و هیجان‌انگیز است. اگر شما نیز جز آن دسته از افرادی هستید که به غذاهای تند و فلفل علاقه دارند، بهتر …

بیشتر بخوانید »

لباس های رنگ تیره پوکی استخوان را در زنان بیشتر میکند

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه کارهای تحقیقاتی صورت گرفته نشانگر آن است که پوکی استخوان خطر تهدید کننده بانوان جامعه بوده و متاسفانه یکی از راه‌های ازدیاد این بیماری لباس مشکی و تیره است، افزود: باید فعالیت‌هایی صورت گیرد تا استفاده از لباس‌های رنگ روشن در جامعه فرهنگ‌سازی شود. به گزارش ایسنا، قاسم‌خان بابایی در جلسه کارگروه …

بیشتر بخوانید »

راه‌های مقابله با گرمازدگی

 کارشناس بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان گفت: گرمازدگی، عارضه‌ای ناشی از اختلال در سیستم تنظیم‌کننده‌ی دمای بدن است که می‌تواند بعلت قرار گرفتن طولانی‌مدت در هوای گرم یا تولید بیش از حد گرما در بدن باشد. به گزارش ایسنا، دکتر «شهرام ابراهیمی» اظهار کرد: گرمازدگی از درجه‌ی خفیف تا شدید متغیر است و در موارد شدید می‌تواند به مرگ هم منجر …

بیشتر بخوانید »