بهداشت و سلامت

جوانه گیاه سیر؛ مولتی ویتامین طبیعی

نوع جوانه زده گیاه سیر دارای خواص ویژه‌ای است که باعث متمایز شدن آن شده است. به گزارش باشگاه خبرنگاران غالبا دیده شده است که افراد در پخت غذاهای خود از سیرهای جوانه زده استفاده نکرده و آنها را دور می‌ریزند اما باید گفت که این عنصر دارای خواص ویژه‌ای می‌باشد که در اینجا به چند دلیل برای نگه داری …

بیشتر بخوانید »

سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟

در فرآیند خشک کردن، بخش قابل‌توجهی از ویتامین C سبزی‌ از بین می‌رود، اما بیشتر املاح آن‌ حفظ می‌شود. این در حالی است که منجمد کردن سبزی البته به شرط این که زمان زیادی از چیدن آن نگذشته باشد، باعث حفظ ویتامین‌ها، ریزمغذی‌ها و املاح موجود در آن می‌شود. به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از جام جم،متخصصان تغذیه توصیه …

بیشتر بخوانید »

با شکلات تلخ اشتها را مدیریت کنید

یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌های خوش‌طعم می‌تواند مانند یک داروی ضد اشتها عمل کرده مانع از خوردن غذاهای فاقد ارزش تغذیه‌ای در افراد شود. به گزارش  باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران به افرادی که پس از صرف وعده غذایی دچار گرسنگی شدید می‌شوند و تمایل به خوردن انواع اسنک‌ها و خوراکی‌های فاقد ارزش‌ تغذیه‌ای دارند توصیه می‌کنند از شکلات تلخ استفاده کنند. گفتنی …

بیشتر بخوانید »

کشیدن سیگار در ورزشگاه های یورو ۲۰۱۶ ممنوع شد

اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) به مناسبت روز جهانی «بدون دخانیات»، استعمال دخانیات در درون و اطراف ورزشگاه های محل برگزاری مسابقات جام ملت های اروپا در سال ۲۰۱۶ (یورو ۲۰۱۶) به میزبانی فرانسه را ممنوع کرد. به گزارش ایرنا به نق از یوفا، این مسابقات به مدت یک ماه از ۱۰ ژوئن تا ۱۰ ژوییه سال آینده میلادی در فرانسه …

بیشتر بخوانید »

چاقی را با گریپ فروت مهار کنید

گریپ‌فروت سرشار از ویتامین C و در کنار آن‌ مس، ویتامین A، اسید پانتوتنیک، فیبر، پتاسیم، بیوتین و ویتامین B1 است. برخی مواد غذایی و میوه‌ها آنقدر مقوی و مفید هستند که می‌توان آنها را معجزه طبیعت دانست. این روزها، چاقی مشکل بسیاری از مردم جهان شده و عده‌ای سعی می‌کنند با هر روشی با آن مقابله کنند و از …

بیشتر بخوانید »

دلایل سردرد و روش‌های درمان آن از دیدگاه طب سنتی

یک متخصص طب سنتی سردرد را یکی از بیماری‌های شایع در بین مردم دانست و گفت: هزینه‌های بسیاری نیزی برای درمان آن صرف می‌شود و از دیدگاه طب سنتی علت‌های مختلفی باعث بروز آن می‌شود غلامرضا کرد افشاری در گفت‌وگو با فارس گفت: از دیدگاه طب جدید مهمترین علل افزایش سردرد کمبود خواب و استراحت، کاهش قندخون در طول روز، …

بیشتر بخوانید »

کمبود ویتامین D : روزی ۵ دقیقه پاهای خود را در معرض آفتاب بگذارید

یک کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه اکثر افراد جامعه دچار کمبود ویتامین D هستند، توصیه کرد: افراد حداقل ۵ تا ۱۰ دقیقه در طی روز پاهای خود را در معرض آفتاب مستقیم قرار دهند. ویتامین D را یکی از چهار ویتامین محلول در چربی دانست که برای جذب کلسیم در بدن ضروری است. وی ادامه داد: وجود ویتامین D …

بیشتر بخوانید »

خواص آلو خشک

آلوخشک شهرت زیادی در رفع یبوست دارد. اما خواص آن فراتر از این حرف‌هاست. می‌توانید در طبخ غذاهایتان و یا به عنوان میان وعده از آلو خشک استفاده کرده و علاوه بر لذت بردن از طعم آن، از خواص یک ماده غذایی سالم و پرخاصیت نیز بهره‌مند شوید.آلوخشک کم کالری و لاغر کننده است. آلو خشک حاوی کالری کمی در …

بیشتر بخوانید »

رفع بوی بد دهان با طب سنتی

یک متخصص طب سنتی راه‌های رفع بد بوی دهان و تقویت معده را تشریح کرد. غلامرضا کردافشاری درباره تدابیر رفع ترشحات پشت حلق اظهار داشت: مصرف تخم بالنگو برای کسانی که ترشحات پشت حلقی دارند مفید است. به گفته وی این افراد می‌توانند یک قاشق از تخم بالنگو را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنند و نیم تا یک …

بیشتر بخوانید »

خواص اسطوخودوس

«اسطوخدوس» گیاهی است از تیره‌ی نعناع و نام‌های دیگر آن «لاواند»، «خراما»، «خزامی»، «آلاله» و «آلاله تلخ» است.اسطوخدوس گیاهی است از تیره‌ی نعناع که به شکل بوته‌ای پر پشت و کوچک به بلندی ۳۰ تا ۶۰ سانتی‌متر دارای ساقه های متعدد یا پرشانه و ساقه‌های آن چهارگوش است و همه‌ی قسمت‌های این گیاه، بوی تندی دارد. برگ‌های این گیاه باریک …

بیشتر بخوانید »