سلامت

راز سلامتی در ژلاتین

ژلاتین ماده ای بدون طعم و شفاف است که از ترکیب اجزای مختلف بدن جانوران از جمله استخوان و غضروف ساخته می شود. این ماده مغذی حاوی پروتئین ها و اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن بوده و مصرف آن ضامن سلامت و جوانی است. به گزارش ایرنا،‌ در ادامه ۱۹ مورد از مزایای مصرف ژلاتین در رژیم غذایی مورد بررسی …

بیشتر بخوانید »

جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره

آبغوره و آبلیمو از خوراکی هایی هستند که به سرعت کپک می زنند. برای جلوگیری از این مشکل با ما همراه شوید. آبلیمو و آبغوره از آن دسته مواد غذایی است که اگر به درستی نگهداری نشود، خیلی زود کپک زده و غیرقابل استفاده می شود. کارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی، می گویند پس از این که آبلیمو و آبغوره …

بیشتر بخوانید »

خوردن سرشیر به کاهش ریسک سرطان پستان کمک می کند

به گفته محققان، مصرف پروبیوتیک ها ممکن است به افزایش نسبت باکتری های مفید در سینه که از ریسک ابتلا به سرطان سینه پیشگیری می کنند، کمک کند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، یافته های محققان دانشگاه وسترن کانادا نشان می دهد لاکتوباسیلوس‌ و استرپتوکوک، از جمله باکتری های تقویت کننده سلامت، بیش از باکتری های سرطانی …

بیشتر بخوانید »

با معنای روانی بیماریهای جسمی خود آشنا شویم

به گفته پروفسرو فرهود، پدر علم ژنتیک ایران، ۹۵ درصد بیماری های ما ریشه روانی دارند. در حقیقت، عوامل روان تنی عامل پیدایش یا تشدید دردهای ما هستند. اکنون، این باور شکل گرفته که با درمان روح می توان به رفع بیماری جسم دست یافت؛ یعنی در حقیقت هر بیماری جسمی یک دلیل روحی دارد. به این ترتیب که می …

بیشتر بخوانید »

برنامه ریزی برای رهایی از افکار اکسپایر شده

آشنایی می گفت من هر روز دلم را با وایتکس می شورم. او به نکته بسیار مهمی اشاره می کرد. دل و ذهن ما همانند جسممان نیاز دارد تا مرتب از گرد و غبارها و افکار سیاه پاک شود. به گفته لیلا بابا مردادی، روانشناس در زنجان، همان‌طور که جسم نیاز به استحمام دارد، باید ذهن‌مان را هر چند روز …

بیشتر بخوانید »

پرخوری فلفل و زردچوبه ممنوع

شما که از آن دست آدم هایی نیستید که راه علاج چاقی را در پرخوری فلفل می دانند؟ یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف زیاد فلفل و زردچوبه را خطربار دانسته و می گوید: مصرف زیاد فلفل و زردچوبه گاهی موجب بروز زخم معده می‌شود. دکتر محمد صفریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص مصرف زیاد فلفل و زردچوبه، …

بیشتر بخوانید »

جای شما بودم با موی خیس به رختخواب نمی رفتم

ما عادت داریم به آنچه دوست داریم آن قدر کم توجهی می کنیم تا به مرز تخریب می رسد و بعد کاسه چکنم دست می گیریم. به صورتمان هر نوع ماده آرایش غلیظ و تقلبی می زنیم، پوست که جوانیش ضایع شد و به مرز ویرانی رسید، بعد می نشیم و غصه می خوریم و از پیش این پزشک پوست …

بیشتر بخوانید »

تاثیر انگور و توت بر کاهش چربی شکم

بر کسی پوشیده نیست که شرط داشتن تناسب اندام ترکیب مناسبی از ورزش و رژیم غذایی سالم است. با این وجود، مواد غذایی هستند که به دلیل ماهیت چربی سوز قادرند به ما در کاهش وزن و سلامت بیشترمان کمک کنند. به گزارش ایسنا، مصرف مقدار کمی انگور و توت تنها چند نوبت در هفته به پیشگیری از اضافه وزن …

بیشتر بخوانید »

۲۰ دقیقه بعد از ترک سیگار ضربان قلب به حالت عادی باز می گردد

سیگار به عنوان یکی از مهمترین عوامل ابتلا به انواع بیماری های خطرناک از جمله سرطان شناخته شده است. به گزارش ایرنا، با دود کردن هر سیگار ۲۰۰ نوع ماده سمی وارد بدن فرد سیگاری می شود که برای اندام های درونی بدن بسیار خطرناک است؛اما مدت کوتاهی پس از ترک سیگار بدن انسان رفته رفته سلامت خود را باز …

بیشتر بخوانید »

نقش مصرف گوشت قرمز در قاعدگی زودرس دختران

در سال های اخیر سن قاعدگی در دختران به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. به گزارش شفا آنلاین،پژوهش های محققان انگلیسی نشان می دهد دخترانی که در دوران کودکی رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز دارند، دچار قاعدگی زودرس می شوند. برای انجام این مطالعه رژیم غذایی ۳۰۰۰ دختر ۱۲ ساله مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که …

بیشتر بخوانید »