پیشگیری از بیماری‌های استخوانی با مصرف سوپ پای مرغ

پای مرغکارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: سوپ پای مرغ جایگزینی مناسب برای قرص‌های غضروف ساز است.

به گزارش ایسنا، نسرین علیزاده ادامه داد: پای مرغ حاوی انواع ویتامین‌ها نظیر ویتامین D,A، منیزیم، کلیسیم، فسفر و دیگر مواد مغذی است که در پیشگیری و ترمیم آسیب‌های مفاصل و غضروف‌ها نقش بسیار موثری دارد.

وی افزود: پای مرغ بهترین جایگزین برای قرص‌های غضروف ساز است و به رشد و نمو کودکان و نوجوانان کمک شایانی می‌کند.

وی تصریح کرد: با مصرف پای مرغ می‌توان از بسیاری از بیماری‌های استخوانی پیشگیری و بسیاری از آنها را درمان کرد و مصرف سوپ پای مرغ، کمر درد و دردهای استخوانی را کاهش می دهد.

وی اظهارکرد: مصرف پای مرغ علاوه بر تاثیر بر استخوان بر گوارش و حافظه تاثیر بسزایی دارد و با استرس مقابله می کند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code