مثلثی خوشمزه اما سرطان زا

سمبوسهمحمدتقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، گفت: سمبوسه از گروه سرخ‌کردنی‌ها محسوب می‌شود و به دلیل غوطه‌ور شدن در روغن کالری زیادی را به همراه خود دارد.
وی افزود: استفاده مکرر از روغن حاوی اسیدهای ترانس، خطر چاقی و بیماری‌های قلبی را نیز افزایش می‌یابد.
انوشه ادامه داد: مصرف زیاد روغن سرخ‌شده باعث به‌وجود آمدن ماده‌ای می‌شود که بسیار خطرناک و سرطان‌زا است.
این متخصص تغذیه اظهار داشت: به دلیل اینکه سمبوسه به شکل پیچیده پخته می‌شود در نتیجه مغزپخت نمی‌شود و مصرف آن به ویژه برای کودکان موجب مسمومیت می‌شود.
انوشه یادآور شد: تهیهٔ این گونه غذا‌ها مصرف روغن را تا سه برابر می‌تواند افزایش دهد.
ایشان با بیان اینکه سمبوسه در جاهای پر رفت و آمد و شرایط نگهداری نامناسب از جمله نور آفتاب و گرد و غبار عرضه می‌شود، گفت: ‌ این امر می‌تواند خطر انتقال آلودگی به فرد را به همراه داشته باشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code