خوردنی های آرامش بخش

ریحانمدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف ریحان موجب آرامش اعصاب و شل شدن عضلات می‌شود.

مریم پور آدینه اظهار کرد: ریحان به دلیل غنی بودن از منیزیم سبب آرامش اعصاب و شل شدن عضلات می‌شود.

وی ادامه داد: مصرف آجیل به دلیل داشتن سلنیوم باعث کاهش اضطراب، خستگی و افسردگی می‌شود. همچنین ورزشکاران از اسفناج به دلیل داشتن مقادیر زیادی منیزیم استفاده می‌کنند. این ماده غذایی برای جلوگیری از فشارهای عصبی، تنش و گرفتگی عضلات مناسب است.

پور آدینه افزود: جو به دلیل داشتن کربوهیدرات‌های پیچیده و فیبر فراوان سبب کاهش مواد قندی در خون و کاهش جذب کلسترول می‌شود، از طرفی این ماده سبب جذب تریپتوفان و در پی آن ساخت سروتونین و ایجاد حالت سرخوشی می‌شود.

پورآدینه خاطرنشان کرد: شیر به دلیل دار بودن تریپتوفان، آرامش بخش است و باعث تسکین، آرامش مغز و خواب عمیق می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت مصرف چای سبز برای یافتن آرامش گفت: برگ چای حاوی نوعی اسید آمینه ضروری است و سبب کاهش استرس و افزایش آرامش می‌شود. چای سبز باعث کاهش فشار خون می‌شود.

وی ادامه داد: مصرف ماهی و میگو هم به دلیل داشتن مقادیر مناسبی از امگا ۳ و ویتامین D به ورزشکاران توصیه می‌شود. هم چنین مصرف شکلات کاکائویی هم به دلیل داشتن تریپتوفان بالا و خاصیت آنتی اکسیدانی توصیه می‌شود.

 

منبع:ایسنا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code