سرکه سیب راهی برای جلوگیری از سکته مغزی

سرکه سیب
سرکه سیب

با وجود تحقیقات گسترده در زمینه مصرف سرکه سیب و فواید آن، مطالعات جدید خاصیت‌های ناشناخته این خوراکی را کشف کرد.

خواص سرکه سیب

دکتر جیمز براون، از دانشگاه استون در بیرمنگام می‌گوید: خوردن ۳۰ml سرکه سیب می‌تواند کلسترول را ۱۳ درصد کاهش دهد.

سرکه سیب به طور چشمگیری قادر به کاهش کلسترول و خطر ابتلا به سکته مغزی و یا حمله قلبی است. از این ماده خوراکی می‌توان در جهت از بین بردن آکنه، تسکین درد آرتریت و کاهش وزن در دراز مدت نیز استفاده کرد.

طبق نظر دانشمندان ۳۰ml سرکه سیب باید در ۲۰۰ml آب رقیق شود و برای تأثیر آن روی کاهش کلسترول هر روز و به طور مرتب مصرف شود.

با توجه به این‌که مردم انگلیس دارای بالاترین سطح کلسترول در جهان هستند، هر چیزی که به پایین آوردن آن کمک کند ارزشمند محسوب می‌شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code