از دوباره جوشاندن آب اجتناب کنید

آب-جوشیدهاین هشدار را جدی بگیرید که برای دم کردن چای، آب سرد شده کتری را مجددا نجوشانید.به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ بارها اتفاق می‌افتد که برای درست کردن چای، آب جوشیده و سرد شده کتری را مجددا بجوشانید.باید این هشدار را جدی بگیرید که دیگر مرتکب این عمل خطرناک نشوید؛ چرا که آب مجددجوشیده شده تبدیل به مواد خطرناکی می‌شود که سلامتی را تهدید می‌کند. باید گفت که با این کار ترکیبات خطرناکی در آب جوش انباشته می‌گردد. از این دست ترکیبات می‌توان به آرسنیک،‌نیترات و فلورید اشاره کرد.

نمک کلسیم از جمله ترکیباتی است که با این کار در آب انباشته شده و ایجاد سنگ کیسه صفرا می‌کند و در صورت مصرف بیش از حد این آب بروز سنگ‌های کلیوی را نیز به همراه خواهد داشت.

حال آب دوباره جوشیده شده چگونه بر روی بدن اثر می‌گذارد؟
نیترات یک ماده سمی است، زمانی که این ماده موجود در آب درمعرض حرارت بالا قرار می‌گیرد ترکیبات نیترات آن کاملا تغییر یافته و به نیتروسامین تبدیل می‌گردد. گفتنی است که این ماده به شدت سرطان زا بوده و باعث بروز انواع سرطان‌ها می شود.

آرسنیک نیز یک ماده مسموم کننده می‌باشد که مصرف طولانی مدت آب‌های دوباره جوشیده، به واسطه آرسنیک موجود در آن باعث بروز مشکلات جدی برای بدن چون سرطان، بیماری‌های قلبی، مشکلات عصبی و حتی ناباروری می‌شود.

جذب فلوراید بالا نیز باعث ایجاد مشکلات عصبی می‌شود که این اتفاق در کودکان منجر به تاخیر شناختی می‌گردد.

برای آنکه از مشکلات در امان بمانید کافی است کتری را از آب جوش سرد شده خالی کرده و مجددا آب تازه بریزید و بجوشانید.