سلامت

خواص کیوی

کیوی، در میان میوه‌ های موجود، به ‌عنوان منبع غنی ویتامین ث به شمار می ‌‌آید. گفته می شود با توجه به اینکه این میوه منبع مهمی از ویتامین ث به شمار می ‌آید، برای پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی، چند عدد از آن را در رژیم غذایی روزانه ‌تان جای دهید. کارشناسان تغذیه تاکید می کنند که به هفت …

بیشتر بخوانید »

خواص برگ زیتون

درباره خاصیت ‌زیتون زیاد شنیده‌ایم اما به ‌ندرت درباره خواص عصاره برگ آن سخنی گفته می شود. تحقیقات اخیر نشان داده است که عصاره برگ زیتون می‌تواند از بدن در برابر بیماری‌ها و علایم آن‌ محافظت کند. در ادامه مطلب به بیان خواص عصاره برگ زیتون به نقل از ام اس ان پرداخته می شود. از بروزسرطان پیشگیری می کند: …

بیشتر بخوانید »

غذاهایی که نباید همراه دارو خورده شوند

خوردن برخی مواد غذایی همزمان با دارو، بر عملکرد دارو در بدن تاثیر منفی می‌گذارد، یا از اثر آن می‌کاهد و یا باعث می‌شود دارو تاثیر خود را از دست بدهد. مواد غذایی که در این نوشتار به آن ها اشاره می شود، از جمله موادی هستند که خوردن آن ها به همراه دارو توصیه نمی شود. ۱ – گریپ …

بیشتر بخوانید »

رابطه مصرف قرض ضدافسردگی مادر باردار و بروز مشکلات گفتاری کودک

طبق نتایج یک مطالعه جدید، کودکانی که مادرشان در طول بارداری نوعی داروی ضدافسردگی مصرف کرده باشد احتمالا دچار اختلالات گفتاری و زبانی می شوند. افسردگی مادر باردار و مشکلات گفتاری کودک به گزارش خبرنگار مهر، محققان مرکز پزشکی کودکان کوهن نیویورک دریافته اند مادرانی که حداقل دو بار در طول بارداری داروهای SSRI (بازدارنده منتخب بازجذب سروتونین) مصرف کرده …

بیشتر بخوانید »

هوس شیرینی‌ها را با ویتامین‌ B کنترل کنید!

هوس خوراکی‌های شیرین، یکی از مشکلاتی است که می‌تواند جدی‌ترین افرادی که رژیم می‌گیرند را هم از پا دربیاورد. متاسفانه، این هوس می‌تواند تاثیر رژیم غذایی سالم را یک‌شبه از بین ببرد. راه‌های مختلفی برای مقابله با این هوس غذایی وجود دارد که یکی از آن‌ها، استفاده از ویتامین‌ها است. دریافت کردن مقدار مناسبی از ویتامین‌های B می‌تواند به فرونشاندن …

بیشتر بخوانید »

کمبود کدام ریزمغذی ها منجر به افسردگی می شود؟

برخی از کمبودهای تغذیه ای با احساس خستگی، بی قراری، و در نهایت افسردگی همراه است. راه هایی مقابله با این کمبودها وجود دارد: ریز مغزی اسیدهای چرب امگا ۳: احتمالا شنیده اید که اسیدهای چرب امگا ۳ منجر به کاهش کلسترول بد خون و حفظ سلامت قلب می شوند. اما نقش دیگر این چربی ها در بهبود عملکرد مغز، …

بیشتر بخوانید »

سرکه سیب راهی برای جلوگیری از سکته مغزی

با وجود تحقیقات گسترده در زمینه مصرف سرکه سیب و فواید آن، مطالعات جدید خاصیت‌های ناشناخته این خوراکی را کشف کرد. خواص سرکه سیب دکتر جیمز براون، از دانشگاه استون در بیرمنگام می‌گوید: خوردن ۳۰ml سرکه سیب می‌تواند کلسترول را ۱۳ درصد کاهش دهد. سرکه سیب به طور چشمگیری قادر به کاهش کلسترول و خطر ابتلا به سکته مغزی و …

بیشتر بخوانید »

کودکان را هر روز حمام نبرید

متخصصان پوست دانشگاه واشنگتن می‌گویند، کودکان نباید هر روز دوش بگیرند. به گفته محققان بر اساس سن و میزان فعالیت کودکان، تنها دو الی سه بار در هفته نیاز به حمام آنها وجود دارد. در بدن کودکان وجود بعضی باکتری‌ها تا سن مشخصی لازم تلقی می‌شود، چرا که بدن بتواند با باکتری‌های دیگر مقابله کرده و سیستم ایمنی قوی‌تری در …

بیشتر بخوانید »

خواص عصاره کاج

عصاره درخت کاج دریایی، بومی قسمت جنوبی کشور فرانسه است. نکته جالب درباره این عصاره این است که بدون آسیب رساندن یا از بین بردن درخت‌ها به دست می‌آید وعلاوه بر آن دارای خواص متعددی است. ازجمله برطرف ‌کننده اختلال در نعوظ و کاهش اثر شیمی و پرتودرمانی در بیماران سرطانی. این روزها عصاره درخت کاج به نام “پیکنوژنول “و …

بیشتر بخوانید »

دوش آب سرد

تحقیقات زیادی در مورد فواید دوش گرفتن با آب سرد انجام شده است و تقریبا همه آنها تاکید دارند که این شیوه اگر به شکل متعادل و منظم مورد استفاده قرار بگیرد، می تواند اثرات مثبت زیادی داشته باشد. زمانی که به حمام با آب گرم و بخار ناشی از آن فکر می کنیم، احساس راحتی و سرمستی به ما …

بیشتر بخوانید »